Koude & Warme buffetten
Menu 'Zeeuwse trots'

Koud
• Salade van Zeeuwse mosselen
• Gepocheerde zalmforel
• Salade van asperges uit de Zeeuws-Vlaamse grensstreek
• Gerookte Kreekepaling
• Boerenham uit Goes
• Gevuld ei
• Salade van boeren kippen
Warm
• Westerschelde stoofpotje
• Lamskotelet met honing-thijmsaus
• Escargots met kruidenboter uit Aardenburg
• Gratin van Zeeuwse klei aardappelen met room en kaas
• Zeeuwse groenten van het seizoen – Witlof of Asperges
Brood
• Boeren brood met roomboter
Dessert
• Dessert van Zeeuwse babbelaar
(Zonder dessert: €29,35 p.p.)
(Dit menu bevat meerdere seizoensgebonden producten, vraag ons naar de huidige opties)
Prijs per persoon
Menu 'Vlaamse Smaken'

Koud
• Aardappelsalade met uitgebakken spekjes
• Beenhamsalade met frisse augurk
• Gemarineerde drumsticks
• Halve perzik met hamparfait
• Vlaamse Ardennerpaté
• Gevuld eitje
• Gevulde tomaat met boerenkipsalade
• Ardennerham met frisse meloen
• Huisgebraden rosbief met geroosterde pijnboompitjes
Warm
• Beenham met fijne mosterd
• Groenten-Vleesstoofpot
• Ribbetjes
• Aardappel gratin met room en kaas
Brood
• Vlaams vloerbrood en Roomboter
Dessert
• Mousse van Belgische Callebaut chocolade
óf
• IJstaart met warme kersen
(Zonder dessert: €26,50p.p.)
Prijs per persoon
Menu 'Rondje Middellandse Zee'

Koud
• Salade van Zeevruchten
• Griekse groentensalade met tomaat, komkommer en feta
• Salade van grote garnalen
• Parmaham met frisse Galia meloen
• Vitello Tonato, huisgebraden kalfsmuis met tonijnmayonaise
• Salade van couscous, kikkererwten, tonijn en rucola
• Garnituren als pepertjes, feta en gemarineerde olijven
Warm
• Witte vis op Catalaanse wijze
• Lamskoteletjes
• Kippendijfilet uit de oven met citroen, honing en thijm
• Pasta uit de oven met gebakken aubergine, champignon en ui
• Gevulde wijnbladeren
Brood
• Ciabatta met kruidenboter
Dessert
• Verschillende kaassoorten uit de Mediterraanse streek
• Dadels en vijgen
• Amarrettodessert
(Zonder dessert: € 28,90 p.p.)
Prijs per persoon
Tapasbuffet

Koud
• Gemarineerde olijfjes
• Mosseltjes met look
• Pepertjes gevuld met roomkaas
• Spaanse Serranoham met frisse Galia meloen
• Cabanossi & Chorizo
• Tonijnsalade met rode ui
• Groene pepers
• Salade van tomaat, komkommer en feta met rode ui
• Gemarineerde Ansjovisfilets
• Aardappeltjes met crème fraîche
• Plank met diverse buitenlandse kaasjes
Warm
• Kruidige mini kippenpootjes
• Gehaktballetjes in Siciliaanse tomatensaus
• Black-Tiger scampi’s met look
• Tortilla
Incl. Ciabatta en olijvenbrood
Prijs per persoon
Menuvoorstel 'Klassiek'
Koud
• Kartoffelsalade met bieslook
• Gevuld eitje met roombotercrème
• Gerookte zalm met bieslook en fijn uitje
• Mosseltjes in romige looksaus
• Peertje met krabsalade
• Mihoen salade met hete kip
• Beenhamsalade met frisse augurk
• Gemarineerde mini kippenpootjes met piri-piri dip
• Rauwe ham met frisse Galia meloen
• Pastasalade met gegrilde paprika en feta
• Stokbrood (wit en bruin), kruidenboter en cocktailsaus
Warm
• Satévlees in pindasaus
• Beenham met mosterdsaus
Prijs per persoon
Menuvoorstel 'Bastion'
Koud
• Gepocheerde zalm met whiskey-cocktailsaus
• Pastasalade met scampi, dille en komkommer
• Gerookte makreelfilets
• Spaanse serranoham met traditionele Galia meloen
• Carpaccio van Ossenhaas met truffeldressing en rucola
• Babyleaf met gegrilde kip, Parmezaanse kaas, ei & Caeser dressing
• Houthakkersbrood, wit en bruin stokbrood geserveerd met roomboter en kruidenboter
Warm
• Kabeljauwhaasje met saus van graantjesmosterd
• Scampi Diabolique (óf Ossenhaaspuntjes in stroganoffsaus)
• Coq au vin (óf Varkenshaas uit de oven met roombrie, zongedroogde tomaat en lente-ui)
• Aardappeltaartjes uit de oven
• Gevulde portobello’s
Dessert
• Pavlova met rood fruit
(zonder dessert: € 32,95 per persoon)
Prijs per persoon
Menuvoorstel 'Het Ravelijn'
Warm
• Black-Tigerscampi met look
• Runderstoofpotje op Vlaamse wijze
• Kipsaté in pindasaus
• Huisbereide ribbetjes
• Varkenshaasmedaillons in champignon-roomsaus
• Aardappelgratin
Koud
• Salade van tomaat, komkommer en feta met rode ui en zwarte olijf
• Groene gemengde salade met olijfjes, zongedroogde tomaat en pijnboompitjes
• Winterse witlofsalade met appel
• Coleslaw met frisse yoghurtdressing
• Houthakkersbrood, wit en bruin stokbrood geserveerd met roomboter en kruidenboter
Dessert
• IJstaart met warme kersen
• & Mousse van Belgische chocolade
(zonder dessert: € 30,95 per persoon)
Prijs per persoon
Menuvoorstel 'Deluxe'
Koud
• Black-Tiger Scampi met avocado
• Gerookte zalm met mierikswortelcrème
• Salade van krieltjes met olijfolie en tuinkruiden
• Grove paté met toast en vijgenjam
• Bresaola met Parmezaanse kaas en rucola
• Veldsla met burratta, verse vijg & Coppa di Parma
• Houthakkersbrood, wit en bruin stokbrood geserveerd met roomboter en kruidenboter
Warm
• Zeewolf met venkel en roomsaus (óf Zalmfilet met Hollandaisesaus)
• Lamskotelet met knoflook & rozemarijn
• Spies van Ossenhaas chimichuri
• Aardappeltjes uit de oven
• Geroosterde wortel met hazelnoot & geitenkaas (óf Zeeuwse asperges)
Dessert
• Zeeuwse tiramisu met bolus en babbelaarlikeur
(zonder dessert: € 35,95 per persoon)
Prijs per persoon