Koude & Warme buffetten


 

Menu 'Zeeuwse trots'

Menu 'Zeeuwse trots'

Koud
• Salade van Zeeuwse mosselen
• Gepocheerde zalmforel
• Salade van asperges uit de Zeeuws-Vlaamse grensstreek
• Gerookte Kreekepaling
• Boerenham uit Goes
• Gevuld ei
• Salade van boeren kippen

Warm
• Westerschelde stoofpotje
• Lamskotelet met honing-thijmsaus
• Escargots met kruidenboter uit Aardenburg
• Gratin van Zeeuwse klei aardappelen met room en kaas
• Zeeuwse groenten van het seizoen – Witlof of Asperges

Brood
• Boeren brood met roomboter

Dessert
• Dessert van Zeeuwse babbelaar

(Zonder dessert: €29,35 p.p.)
(Dit menu bevat meerdere seizoensgebonden producten, vraag ons naar de huidige opties)

€ 32,75
Prijs per persoon

Menu 'Vlaamse Smaken'

Menu 'Vlaamse Smaken'

Koud
• Aardappelsalade met uitgebakken spekjes
• Beenhamsalade met frisse augurk
• Gemarineerde drumsticks
• Halve perzik met hamparfait
• Vlaamse Ardennerpaté
• Gevuld eitje
• Gevulde tomaat met boerenkipsalade
• Ardennerham met frisse meloen
• Huisgebraden rosbief met geroosterde pijnboompitjes

Warm
• Beenham met fijne mosterd
• Groenten-Vleesstoofpot
• Ribbetjes
• Aardappel gratin met room en kaas

Brood
• Vlaams vloerbrood en Roomboter

Dessert
• Mousse van Belgische Callebaut chocolade
óf
• IJstaart met warme kersen                              

(Zonder dessert: €26,50p.p.)

€ 29,50
Prijs per persoon

Menu 'Rondje Middellandse Zee'

Menu 'Rondje Middellandse Zee'

Koud
• Salade van Zeevruchten
• Griekse groentensalade met tomaat, komkommer en feta
• Salade van grote garnalen
• Parmaham met frisse Galia meloen
• Vitello Tonato, huisgebraden kalfsmuis met tonijnmayonaise
• Salade van couscous, kikkererwten, tonijn en rucola
• Garnituren als pepertjes, feta en gemarineerde olijven

Warm
• Witte vis op Catalaanse wijze
• Lamskoteletjes
• Kippendijfilet uit de oven met citroen, honing en thijm
• Pasta uit de oven met gebakken aubergine, champignon en ui
• Gevulde wijnbladeren

Brood
• Ciabatta met kruidenboter

Dessert
• Verschillende kaassoorten uit de Mediterraanse streek
• Dadels en vijgen
• Amarrettodessert

(Zonder dessert: € 28,90 p.p.)

€ 32,50
Prijs per persoon

Tapasbuffet

Tapasbuffet

Koud
• Gemarineerde olijfjes
• Mosseltjes met look
• Pepertjes gevuld met roomkaas
• Spaanse Serranoham met frisse Galia meloen
• Cabanossi & Chorizo
• Tonijnsalade met rode ui
• Groene pepers
• Salade van tomaat, komkommer en feta met rode ui
• Gemarineerde Ansjovisfilets
• Aardappeltjes met crème fraîche
• Plank met diverse buitenlandse kaasjes 

Warm
• Kruidige mini kippenpootjes
• Gehaktballetjes in Siciliaanse tomatensaus
• Black-Tiger scampi’s met look
• Tortilla 

Incl. Ciabatta en olijvenbrood 

€ 23,75
Prijs per persoon

Menuvoorstel 'Klassiek'

Menuvoorstel 'Klassiek'

Koud 
• Kartoffelsalade met bieslook 
• Gevuld eitje met roombotercrème 
• Gerookte zalm met bieslook en fijn uitje 
• Mosseltjes in romige looksaus 
• Peertje met krabsalade 
• Mihoen salade met hete kip 
• Beenhamsalade met frisse augurk 
• Gemarineerde mini kippenpootjes met piri-piri dip 
• Rauwe ham met frisse Galia meloen 
• Pastasalade met gegrilde paprika en feta 
• Stokbrood (wit en bruin), kruidenboter en cocktailsaus 

Warm 
• Satévlees in pindasaus 
• Beenham met mosterdsaus 

€ 25,00
Prijs per persoon

Menuvoorstel 'Bastion'

Menuvoorstel 'Bastion'

Koud
• Gepocheerde zalm met whiskey-cocktailsaus 
• Pastasalade met scampi, dille en komkommer 
• Gerookte makreelfilets 
• Spaanse serranoham met traditionele Galia meloen 
• Carpaccio van Ossenhaas met truffeldressing en rucola 
• Babyleaf met gegrilde kip, Parmezaanse kaas, ei & Caeser dressing 
• Houthakkersbrood, wit en bruin stokbrood geserveerd met roomboter en kruidenboter 

Warm 
• Kabeljauwhaasje met saus van graantjesmosterd 
• Scampi Diabolique (óf Ossenhaaspuntjes in stroganoffsaus) 
• Coq au vin (óf Varkenshaas uit de oven met roombrie, zongedroogde tomaat en lente-ui) 
• Aardappeltaartjes uit de oven 
• Gevulde portobello’s

Dessert 
• Pavlova met rood fruit 

(zonder dessert: € 32,95 per persoon) 

€ 36,95
Prijs per persoon

Menuvoorstel 'Het Ravelijn'

Menuvoorstel 'Het Ravelijn'

Warm 
• Black-Tigerscampi met look 
• Runderstoofpotje op Vlaamse wijze 
• Kipsaté in pindasaus 
• Huisbereide ribbetjes 
• Varkenshaasmedaillons in champignon-roomsaus 
• Aardappelgratin 

Koud 
• Salade van tomaat, komkommer en feta met rode ui en zwarte olijf 
• Groene gemengde salade met olijfjes, zongedroogde tomaat en pijnboompitjes 
• Winterse witlofsalade met appel 
• Coleslaw met frisse yoghurtdressing 
• Houthakkersbrood, wit en bruin stokbrood geserveerd met roomboter en kruidenboter 

Dessert 
• IJstaart met warme kersen 
• & Mousse van Belgische chocolade 

(zonder dessert: € 30,95 per persoon) 

€ 35,95
Prijs per persoon

Menuvoorstel 'Deluxe'

Menuvoorstel 'Deluxe'

Koud
• Black-Tiger Scampi met avocado 
• Gerookte zalm met mierikswortelcrème 
• Salade van krieltjes met olijfolie en tuinkruiden 
• Grove paté met toast en vijgenjam 
• Bresaola met Parmezaanse kaas en rucola 
• Veldsla met burratta, verse vijg & Coppa di Parma 
• Houthakkersbrood, wit en bruin stokbrood geserveerd met roomboter en kruidenboter 

Warm
• Zeewolf met venkel en roomsaus (óf Zalmfilet met Hollandaisesaus) 
• Lamskotelet met knoflook & rozemarijn 
• Spies van Ossenhaas chimichuri 
• Aardappeltjes uit de oven 
• Geroosterde wortel met hazelnoot & geitenkaas (óf Zeeuwse asperges) 

Dessert 
• Zeeuwse tiramisu met bolus en babbelaarlikeur 

(zonder dessert: € 35,95 per persoon) 

€ 39,95
Prijs per persoon