Buffetten
Hieronder vindt u een overzicht van onze koude en warme buffetten.
Naast dit assortiment zijn er nog tal van andere opties welke wij u kunnen aanbieden in een persoonlijk gesprek.
U bent daarnaast vrij om de diverse menuvoorstellen naar eigen smaak en wensen aan te passen door de gerechten onderling te wisselen en daarnaast uit te breiden met de genoemde “warme toevoegingen en desserts”. Op basis van uw eigen samenstelling kunnen wij uw prijs berekenen.
Wat is altijd inbegrepen:
- Couverts (borden, bestek, papieren servetten) voor koude en warme gerechten & eventuele desserts
- Broodmand, broodplank en broodmes bij keuze voor brood en boter
- Opschepbestek
- Chafing dishes en vuurpotten bij warme gerechten
- De afwas, deze wordt tevens uiteraard door ons verzorgd
Bestellen kan al vanaf 15 personen. Bent u met minder, neem dan zeker een kijkje in onze webshop voor ons bijbehorende aanbod.
Diëten/Allergenen:
Wanneer er vanuit uw gasten wensen komen met betrekking tot bijvoorbeeld vegetarische, glutenvrije, lactosevrije diëten vernemen wij dat graag. Wij zorgen dan voor volwaardige alternatieven.
Koud buffet A
Kartoffelsalade met crème fraîche en bieslook
Klassiek gevuld eitje
Gerookte makreelfilets
Mosseltjes met romige looksaus
Italiaanse tonijnsalade
Gevulde perzik met hamparfait
Groene gemengde salade met zongedroogde tomaatje, olijven en kappertjes
Ardennerpaté
Huisgebraden rosbief met pijnboompitjes
Varkensfilets met grove mosterd
Stokbrood (wit en bruin), kruidenboter en cocktailsaus
Prijs per persoon
Koud buffet B
Kartoffelsalade met bieslook
Gevuld eitje met roombotercrème
Gerookte zalm met bieslook een fijn uitje
Mosseltjes in romige looksaus
Peertje met krabsalade
Mihoen salade met hete kip
Beenhamsalade met frisse augurk
Gemarineerde mini kippenpootjes met piri-piri dip
Rauwe ham met frisse Galia meloen
Pastasalade met gegrilde paprika en feta
Stokbrood (wit en bruin), kruidenboter en cocktailsaus
Prijs per persoon
Koud buffet C
Kartoffelsalade met crème fraîche en bieslook
Gevuld eitje
Gepocheerde zalm op Spaanse wijze
Pastasalade met scampi, komkommer en dille
Salade met tomaat, komkommer en feta met zwarte olijven en rode ui
Tomaatje gevuld met rivierkreeftenvlees
Carpaccio van Ossenhaas met Parmezaanse kaas
Spaanse Serranoham
Salade van bleekselderij met gerookte kip & oude kaas
Frisse gemengde groene salade met verse geitenkaas
Stokbrood (wit en bruin), kruidenboter en cocktailsaus
Prijs per persoon
Warme Toevoegingen
Vispannetje | €4,20 |
Black Tigerscampi’s met look | €4,20 |
Scampi Diabolique | €4,05 |
Zalm in kreeften- of Hollandaisesaus | €5,90 |
Witte vis op Catalaanse wijze | €4,15 |
Kabeljauwhaasjes in saus van graantjesmosterd | €4,55 |
Varkenshaasmedaillons | €3,75* |
Breijdelham (beenham) | €2,95* |
Runderstoofpotje met Vlaams bier | €3,80 |
Coq au vin | €3,35 |
Kipsaté in pindasaus | €3,40 |
Indische balletjes in pinda- of zoetzuresaus | €2,70 |
Kalkoenfilet in roomsaus | €3,75 |
Pittig gekruide mini kippenpootjes | €2,25 |
Aardappelgratin | €2,25 |
Gebakken krielaardappeltjes | €2,00 |
Gekruide Nasi | €2,00 |
Haricots vert omwikkeld met spek | €2,25 |
Tomaatje gevuld met spinazie en blauwe kaas | €2,25 |
Witlof omwikkeld met ham & kaas | €2,25 |
Gevuld venkelblad | €2,85 |
Gevulde reuzechampignon | €3,35 |
*Saus naar keuze: Champignon-roomsaus / Peper-roomsaus / Stroganoffsaus / Honing-mosterdsaus
Desserts
IJstaart met dessertsauzen | € 3,45 |
IJstaart met warme kersen | € 3,95 |
Mousse van Belgische chocolade | € 4,20 |
Panna Cotta met rood fruit | € 4,50 |
Crème Brûlée | € 3,25 |
Tiramisu | € 4,30 |
Verse fruitsalade met slagroom & vanillesaus | € 3,95 |
Flensjes met Grand-Marniersaus | € 3,70 |
Buitenlandse kaasplank inclusief stokbrood | € 5,45 |
Dessertbuffet ‘Classique’ | € 7,85 |
IJstaart, mousse van Belgische chocolade en verse fruitsalade met vanille-, frambozensaus en slagroom | |
Dessertbuffet ‘Royale’ | € 9,60 |
IJstaart met warme kersen, mousse van Zeeuwse Babbelaar en kaasplank |
Prijs per persoon
Menu 'Vlaamse Smaken'
Koud
Aardappelsalade met uitgebakken spekjes
Beenhamsalade met frisse augurk
Gemarineerde drumsticks
Halve perzik met hamparfait
Vlaamse Ardennerpaté
Gevuld eitje
Gevulde tomaat met boerenkipsalade
Ardennerham met frisse meloen
Huisgebraden rosbief met geroosterde pijnboompitjes
Warm
Beenham met fijne mosterd
Groenten-Vleesstoofpot
Ribbetjes
Aardappel gratin met room en kaas
Brood
Vlaams vloerbrood en Roomboter
Dessert
Mousse van Belgische Callebaut chocolade
óf
IJstaart met warme kersen
(Zonder dessert: €26,50p.p.)
Prijs per persoon
Menu 'Zeeuwse trots'
Koud
Salade van Zeeuwse mosselen
Gepocheerde zalmforel
Salade van asperges uit de Zeeuws-Vlaamse grensstreek
Gerookte Kreekepaling
Boerenham uit Goes
Gevuld ei
Salade van boeren kippen
Warm
Westerschelde stoofpotje
Lamskotelet met honing-thijmsaus
Escargots met kruidenboter uit Aardenburg
Gratin van Zeeuwse klei aardappelen met room en kaas
Zeeuwse groenten van het seizoen – Witlof of Asperges
Brood
Boeren brood met roomboter
Dessert
Dessert van Zeeuwse babbelaar
(Zonder dessert: €29,35 p.p.)
(Dit menu bevat meerdere seizoensgebonden producten, vraag ons naar de huidige opties)
Prijs per persoon
Menu 'Rondje Middellandse Zee'
Koud
Salade van Zeevruchten
Griekse groentensalade met tomaat, komkommer en feta
Salade van grote garnalen
Parmaham met frisse Galia meloen
Vitello Tonato, huisgebraden kalfsmuis met tonijnmayonaise
Salade van couscous, kikkererwten, tonijn en rucola
Garnituren als pepertjes, feta en gemarineerde olijven
Warm
Witte vis op Catalaanse wijze
Lamskoteletjes
Kippendijfilet uit de oven met citroen, honing en thijm
Pasta uit de oven met gebakken aubergine, champignon en ui
Gevulde wijnbladeren
Brood
Ciabatta met kruidenboter
Dessert
Verschillende kaassoorten uit de Mediterraanse streek
Dadels en vijgen
Amarrettodessert
(Zonder dessert: € 28,90 p.p.)
Prijs per persoon