Buffetten
Hieronder vindt u een overzicht van onze koude buffetten, welke uit te breiden zijn met warme toevoegingen en desserts.
Naast dit assortiment zijn ook menu's bestaande uit koude, warme gerechten en desserts volledig op elkaar afgestemd, zie pagina 'Koud & Warm' buffetten.
U bent daarnaast vrij om de diverse menuvoorstellen naar eigen smaak en wensen aan te passen door de gerechten onderling te wisselen en daarnaast uit te breiden met de genoemde “warme toevoegingen en desserts”. Op basis van uw eigen samenstelling kunnen wij uw prijs berekenen.
Wat is altijd inbegrepen:
- Couverts (borden, bestek, papieren servetten) voor koude en warme gerechten & eventuele desserts
- Broodmand, broodplank en broodmes bij keuze voor brood en boter
- Opschepbestek
- Chafing dishes en vuurpotten bij warme gerechten
- De afwas, deze wordt tevens uiteraard door ons verzorgd
Bestellen kan al vanaf 15 personen.
Diëten/Allergenen:
Wanneer er vanuit uw gasten wensen komen met betrekking tot bijvoorbeeld vegetarische, glutenvrije, lactosevrije diëten vernemen wij dat graag. Wij zorgen dan voor volwaardige alternatieven.
Koud buffet 'Klassiek'

• Kartoffelsalade met bieslook
• Gevuld eitje met roombotercrème
• Gerookte zalm met bieslook een fijn uitje
• Mosseltjes in romige looksaus
• Peertje met krabsalade
• Mihoen salade met hete kip
• Beenhamsalade met frisse augurk
• Gemarineerde mini kippenpootjes met piri-piri dip
• Rauwe ham met frisse Galia meloen
• Pastasalade met gegrilde paprika en feta
• Stokbrood (wit en bruin), kruidenboter en cocktailsaus
Prijs per persoon
Koud buffet 'Populair'

• Kartoffelsalade met crème fraîche en bieslook
• Gevuld eitje
• Gepocheerde zalm op Spaanse wijze
• Pastasalade met scampi, komkommer en dille
• Salade met tomaat, komkommer en feta met zwarte olijven en rode ui
• Tomaatje gevuld met rivierkreeftenvlees
• Carpaccio van Ossenhaas met Parmezaanse kaas
• Spaanse Serranoham
• Salade van bleekselderij met gerookte kip & oude kaas
• Frisse gemengde groene salade met verse geitenkaas
• Stokbrood (wit en bruin), kruidenboter en cocktailsaus
Prijs per persoon
Warme Toevoegingen

| Vispannetje | €4,20 |
| Black Tigerscampi’s met look | €4,20 |
| Scampi Diabolique | €4,05 |
| Zalm in kreeften- of Hollandaisesaus | €5,90 |
| Witte vis op Catalaanse wijze | €4,15 |
| Kabeljauwhaasjes in saus van graantjesmosterd | €4,55 |
| Varkenshaasmedaillons | €3,75* |
| Breijdelham (beenham) | €2,95* |
| Runderstoofpotje met Vlaams bier | €3,80 |
| Coq au vin | €3,35 |
| Kipsaté in pindasaus | €3,40 |
| Indische balletjes in pinda- of zoetzuresaus | €2,70 |
| Kalkoenfilet in roomsaus | €3,75 |
| Pittig gekruide mini kippenpootjes | €2,25 |
| Aardappelgratin | €2,25 |
| Gebakken krielaardappeltjes | €2,00 |
| Gekruide Nasi | €2,00 |
| Haricots vert omwikkeld met spek | €2,25 |
| Tomaatje gevuld met spinazie en blauwe kaas | €2,25 |
| Witlof omwikkeld met ham & kaas | €2,25 |
| Gevuld venkelblad | €2,85 |
| Gevulde reuzechampignon | €3,35 |
*Saus naar keuze: Champignon-roomsaus / Peper-roomsaus / Stroganoffsaus / Honing-mosterdsaus
Desserts

| IJstaart met dessertsauzen | € 3,45 |
| IJstaart met warme kersen | € 3,95 |
| Mousse van Belgische chocolade | € 4,20 |
| Panna Cotta met rood fruit | € 4,50 |
| Crème Brûlée | € 3,25 |
| Tiramisu | € 4,30 |
| Verse fruitsalade met slagroom & vanillesaus | € 3,95 |
| Flensjes met Grand-Marniersaus | € 3,70 |
| Buitenlandse kaasplank inclusief stokbrood | € 5,45 |
| Dessertbuffet ‘Classique’ | € 7,85 |
| IJstaart, mousse van Belgische chocolade en verse fruitsalade met vanille-, frambozensaus en slagroom | |
| Dessertbuffet ‘Royale’ | € 9,60 |
| IJstaart met warme kersen, mousse van Zeeuwse Babbelaar en kaasplank |