Historie

1996

Bucky’s Catering (toen nog Bucky’s Grill) werd opgericht door Paul & Rienke de Buck. Zij startte vanuit een keuken naast hun woning met het cateren van diverse partijen in het weekend. Met een grillwagen bereidden zij vervolgens de gerechten ter plaatse voor hun gasten. 

1999

Na een ingrijpende verbouwing opende Bucky’s Grill & Catering de deuren aan de Grenulaan in Terneuzen. Op dit moment kwam ook Robertino in dienst om vervolgens nooit meer weg te gaan.

2005

De hoognodige opslagloods aan de Polenweg (6A) werd gebouwd. Een ideale locatie en ruimte van 300m2 voor het stallen van barbecues, bestelbussen en een koeltrailer

2009

Bucky’s Catering groeit hard, harder dan het pand aan de Grenulaan kan verwerken. Er werd de afgelopen jaren dusdanig veel werk binnen gehaald dat er meer personeel werd aangenomen en de locatie in de Grenulaan te klein bleek. Naast de opslagloods aan de Polenweg kwam een stuk grond vrij en daarop werd een nieuwe productieruimte gebouwd.

2010

In oktober verhuisden we van de Grenulaan naar de Polenweg en werd het nieuwe pand in gebruik genomen. Dit pand is volledig aangepast aan de HACCP richtlijnen en heeft een oppervlakte van 770m2. Met een officiële opening en aansluitend een open dag werd dit in november samen met onze klanten en relaties gevierd.

2012

Bucky's Grill & Catering werd overgenomen door ons, Nina & Robertino. We namen afscheid van het woord Grill in de naam en richtten ons op alles wat onder catering verstaan kan worden.  

2015

Een nieuwe uitdaging begon in de vorm van de exploitatie van ‘De Tafelbaai’. In het horeca gedeelte, op de 1e verdieping van Sportcentrum de Vliegende Vaart, staat een apart team van ons klaar.

2019

Het pand aan de Polenweg werd nog eens uitgebreid met 270 m2 extra werkruimte. In de loop der jaren werd het wagenpark namelijk flink uitgebreid met 2 extra koel- en vriestrailers, een frituurwagen, een heftruck en een Piaggio Espressobar. Met deze nieuwe ruimte werd tevens Polenweg 6 met 6A intern verbonden en beschikken we nu over een ideale loop-, laad- en losroute.

Vandaag de dag is Bucky’s Catering uitgegroeid tot een marktspeler in de regio en hebben we al ontelbaar veel mooie evenementen  &  cateringopdrachten mogen verzorgen. Dit doen we samen met een team van enthousiaste personeelsleden, welke allemaal hun eigen kwaliteiten en bijdrage leveren aan uw feest. Zowel voor als achter de schermen.